MAYBELLINE COLOR TATTOO 24 HOURS EYESHADOW \ 93 CREME DE NUDE

Yine uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Bugün maybelline markasının color tattoo'larından ülkemize yeni gelen mat serisinden 93 numara creme de nude renginden biraz bahsedeceğim. Ben de ilk geldiği anda koşa koşa alanlardanım yeni geldi denildi mi akan sular duruyor bizde :) İlk geldiği zaman aldığım için haliyle uzun zamandır deniyordum artık düşüncelerimi yazmanın vakti geldi. 


Mac in paint pot larından soft ocre rengigibi sarı alt tonlu bir krem far.
Biliyorsunuz ki bu tonlardaki farlar genellikle göz kapamızdaki renk eşitsizliklerini gidermek damarlı görünümü yok etmek amacıyla kullanılıyor. Eğer elinizde On and on bronze ya da başka bir krem far varsa size yapsısını en iyi o şekilde anlatabileceğim sanırım. Bu ürünün yapısı onlardan kesinlikle çok farklı onların ne kadar sürümü kolay parmağınıza dokunduğunuz anda yumuşak bir şekilde ürünü alabiliyor ve kolay uygulayabiliyorsanız bun ürün malesef bir o kadar zor uygulanıyor. Çünkü ürünün kuru sert bir yapısı var . Eğer parmağınızla uygulama yapıyorsanız bir türlü eşit bir şekilde uygulayamıyorsunuz. Göz kapağınızda çizgi çizgi, topaklanmış ya da kuru kuru duran bir görüntü yaratıyor. Tabi bu göz kapağınızın kuru veya yağlı olmasına göre değişebilecek bir durum. Sizlere bu farı kullanmak için bir önerim var.

Yukardaki fotografta gördüğünüz gibi altta uygulanmış hali var ve çizgi çizgi duruyor bütünleşmiyor bir türlü homojen dağılmıyor. Ben krem farları elimle sürmeyi pratik bulduğum için hep elimle uygulardım ama bunu homojen bir görüntü istiyorsanız fırçayla uygulamanız gerekiyor ve aman dikkat edin çok ürün almayın biraz fazla kaçırsanız yine o kuru kuru görüntü oluşuyor.  Deneyimlediğim süre zarfında bu farı uygulamayı en uygun bulduğum yöntem fırça oldu. Eğer uzun süre kullanacaksanız dış köşelerde birikme yapabiliyor aklınızda bulunsun.
Sevdin mi koşa koşa gidip almana değdi mi derseniz olmasa da olurmuş aldık kullanıyoruz işte :)
Ürünün fiyatı indirimde 12 tl ye falan iniyor sanırım büyük kozmetik marketlerde parfümerilerde  rahatlıkla bulabilirsiniz 
Siz bu ürünü sevdiniz mi sizin başka uygulama yöntemleriniz var mı fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen :)
Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur.
Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle mutlu kalın!
Bana ulaşın: mikibabuz@gmail.com
İnstagram adresim: mikibabuz




Yorumlar