MAYBELLİNE THE BLUSHED NUDES FAR PALETİ

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba ,
Biliyorum buraları çok boşladım ama son zamanlardaki yoğunluklarımdan anca kurtulabiliyorum.
Bugün sizlere Maybelline Türkiye'nin ülkemize yeni gelen paletlerinden The blushed Nudes far paletinin incelemesi yapacağım.
Palette toplam 12 renk bulunuyor biri mat diğer renkler ışıltılı\sedefli farlardan oluşuyor.

Farların yapısından bahsedecek olursam, çok pigmentli değiller en azından ilk sıra böyle tebeşirimsi gibi bir yapısı var. Swatchladığımda aldığım performansı göz kapaklarımda alamadım özelikle ışıltılı farlarda sanki göz kapağıma sürünce o ışıltılarını ve renklerini kaybediyorlar bu da paletin eksi yönlerinden biri tabi ki. Ama ıslatarak uygulandığında rengi daha iyi alabiyorsunuz ya da paletin içinden çıkan o sünger aplikatörle uyguladığınızda size de böyle uygulamanızı tavsiye ederim. 
 İlk, ikinci ve üçüncü renk kaş altına, göz pınarına belki baz rengi olarak kullanabileceğiniz renkler. Dördüncü renk çok açık bir pembe rengi biraz mata yakın  ve pek pigmentli değil. Beşinci renk mat bir gül kurusu rengi ve katlanma bölgesi için ideal bir renk. Altıncı renkte hem tek başına kullanılabilecek bir renk hemde katlanma bölgesi ve derinlik katmak için kullanabilecek bir renk.
Eğer renklerdeki o ışıltıyı tam olarak almak istiyorsanız, far bazı ile veya ıslak uygulamakta fayda var. Çünkü pigment açısından yeterli değiller. Şimdi de ikinci sıraya bakalım ..


İkinci kısım daha çok koyu tonlardan oluşuyor ve bunların pigmenti daha yüksek. İlk renk tüm göz kapağına kullanılabilecek güzel bir renk bu rengi ıslatarak kullandığınızda daha güzel sonuç alabilirsiniz. İkinci, dördüncü ve altıncı renk dış köşeler ve kirpik diplerine derinlik katmak için uygun. Üçünce ve beşinci renk de tüm göz kapağına ya da katlanma bölgesine kullanılabilir.  
Tabi şu farı şuraya kullanamazsınız diye bir kural yok isteyen istediği amaçla kullanabilir :)
Fiyatıma baktığımızda yaklaşık 30-35 tl ye hatta indirimde daha uygun fiyatlara 12 far sahibi oluyorsunuz. Watsons, gratis, rossmann, eve, winkelen ve maybelline'nin yeni ürünlerini getiren parfümerilerden temin edebilirsiniz. Benim önerim eğer almak istiyorsanız indirim dönemlerinde almanız.
Şimdilik benden bu kadar
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bir sonraki yazımda görüşmek dilegiyle! Mutlu kalın!!!
Bana ulaşın: mikibabuzz.gmail.com
instagram: mikibabuz

Yorumlar