Sleek Solstice Highlighting Palette / Aydınlatıcı Palet

Herkese merhabalar,
Bugün sizlere instagramda kozmetikhikayeleri hesabının çekilişinden kazandığım ülkemizde satışı olmayan Sleek Solstice Highlighting Palette/Aydınlatıcı Paletinden bahsedeceğim. kozmetikhikayeleri 'ne tekrar teşekkür ediyorum. Almak isteyenlere umarım bir fikir olur ve sizler için faydalı bir yazı olur.
Keyifli okumalar!
  


Ürünün ambalajı bu şekilde çok şık bir ambalajı var. Aksesuarlarınızda altın detayları seçiyorsanız ambalajını çok seveceksiniz ve aydınlatıcıları seviyorsanız bu paleti kesin seveceksiniz.

Sleek aydınlatıcı paletinin içinde 4 farklı renk aydınlatıcı bulunuyor. Bunlardan üç tanesi toz aydınlatıcı bir tanesi krem aydınlatıcı.

Bunlardan toz olanların renklerinin isimleri; Hemisphere, equinox ve subsolar. Krem olanın ismi de ecliptic.
Paletteki dört rengin de pigmentasyonu çok güzel. Toz olanlar uyguladığınızda toz toz durmayan kalıcılığı gayet iyi ürünler krem olan da öyle. Pigmenti çok iyi olduğundan uygularken ürünü çok alamayacağınız bir fırça ile uygulamakta fayda var ben Eklips markasının aydınlatıcı fırçası ile uyguluyorum. Krem olan aydınlatıcıyı da Eklips markasının makyaj süngeri ile uyguluyorum. (Eklips makyaj fırçalasını ve makyaj süngerini uygun fiyatlara Gratis'ten alabilirisiniz.)

Gördüğünüz gibi swatchları da bu şekilde.   Ne kadar pigmentli olduğunu umarım görebiliyorsunuzdur. Eğer ülkemizde satılmayan bu ürüne bakmak istiyorsanız instagramda dupdurushop hesabından satın alabilirisiniz. 
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bir sonraki yazımda görüşmek dilegiyle! Mutlu kalın!!!
Bana ulaşın: mikibabuzz.gmail.com
instagram: mikibabuz

Yorumlar